top of page

AFSPRAKEN

Let op! via de online agenda kan enkel 24u van voordien afspraken gemaakt worden, bij heel dringende problematiek gelieve me telefonisch te contacteren, dan probeer ik, indien mogelijk, je zo snel mogelijk te helpen.

focus osteopathisch onderzoek

 

Afspraken kunnen bij voorkeur ONLINE gemaakt worden. Dit is de meest efficiënte manier, mijn agenda is beschikbaar voor jou en je kan makkelijk kijken wat in je eigen agenda kan.

Andere manieren om een afspraak te maken:

Let op! via de online agenda kan enkel tot 24u voordien afspraken gemaakt worden, bij heel dringende problematiek gelieve me telefonisch te contacteren, dan probeer ik, indien mogelijk, je zo snel mogelijk te helpen.

Bij het uitvoeren van bepaalde technieken ben ik niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, mijn excuses hiervoor. Indien je jouw naam en telefoonnummer achterlaat, word je later op de dag zeker terug opgebeld.

Voor het annuleren van een afspraak, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Indien je niet op voorhand verwittigt, ben ik genoodzaakt de kostprijs van de sessie aan te rekenen, wat voor ons beiden niet aangenaam is. Bij overmacht (ziekte of ongeval) kan je natuurlijk op mijn begrip rekenen.

​​

De meeste mutualiteiten zorgen voor een gedeeltelijke terugbetaling, op voorwaarde dat de behandeling uitgevoerd wordt door een erkend professioneel osteopaat. De Belgische mutualiteiten hebben een lijst opgesteld waarin alle erkende osteopaten zijn in opgenomen. De meeste mutualiteiten betalen 5 keer per jaar 10 tot 12,5 euro terug. Neem contact op met uw mutualiteit voor het juiste bedrag en aantal terugbetalingen per jaar bij een erkend osteopaat DO. Er zijn ook een aantal verzekeringsmaatschappijen die osteopathie 1 maand vóór en 3 maanden na een hospitalisatie (bijvoorbeeld: bevalling voor moeder en kind) vergoeden. U neemt best contact op met uw ziekenfonds en verzekeringsmaatschappij om de exacte voorwaarden en tarieven te bekomen

Je kan een osteopaat vrij consulteren, zonder voorschrift van een arts. Een osteopaat is opgeleid om diagnose te stellen en indien het nodig is je te verwijzen naar een arts.

Annuleren?
Terugbetaling?
Voorschrift?

CONTACT

Oudenaardebaan 55

9690 Kluisbergen

www.osteopaatkluisbergen.be

Tel: 0486/ 85 85 73

ine@osteopaatkluisbergen.be

Bericht ontvangen!

bottom of page